Barça

El Gamper es jugarà a l’estadi Johan Cruyff, amb 3.000 persones

Trofeu Joan Gamper. Ho ha fet oficial la portaveu del Govern, Patrícia Plaja

El Trofeu Joan Gamper es disputarà finalment a l’estadi Johan Cruyff. Decisió ferma, ara sí. La Generalitat ha confirmat que la situació actual de la pandèmia obliga a rebutjar la proposta anterior de disputar un Gamper amb 20.000 espectadors al Camp Nou (el 20% de l’aforament total) i finalment l’acord amb el club blaugrana ha estat que el doble enfrontament dels equips masculí i femení contra la Juve tingui com a escenari el temple de la ciutat esportiva Joan Gamper.

El partit manté lògicament la data (8 d’agost) i els horaris (18 h i 21.30 h), però canvia ostensiblement a nivell d’ambientació. Sí hi haurà públic: l’aforament permès, com explicàvem ahir, serà de 3.000 persones, com ja va succeir en els partits de la pretemporada que el Barça ha jugat contra el Nàstic i el Girona. L’anunci l’ha fet la portaveu del Govern, Patrícia Plaja: “Les dades sanitàries obliguen a prendre mesures restrictives que afecten les competicions esportives. La nova resolució limita a 3.000 persones la capacitat màxima d’aforament. Afecta el Trofeu Joan Gamper que se celebrarà a l’estadi Johan Cruyff”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)