Barça

Les tricampiones ja estan concentrades a Alacant

Pretemporada. El Barça de Giráldez inicia l’estada a La Finca Resort d’Algorfa i el club tanca les cessions de Laia Codina (Milan), Candela Andújar (València) i Emma Ramírez (Real Sociedad)

El Barça femení ja és a Alacant per continuar preparant la pretemporada. L’equip treballarà a La Finca Resort d’Algorfa fins al 7 d’agost. Durant aquesta estada, l’equip blaugrana disputarà el seu primer amistós. Serà el dia 4, contra l’Elx, a les instal·lacions del Pinatar Arena (Múrcia). Jonatan Giráldez s’ha emportat un total de 23 futbolistes: Paños, Mapi León, Melanie, Jenni Hermoso, Marta, Mariona, Alexia, Patri, Aitana, Graham Hansen, Crnogorcevic, Jana, Bruna, Gemma, Pina, Paredes i les jugadores del filial Meritxell Muñoz, María Molina, Ari Mingueza, Berta Bou, Ornella Vignolla, Julia Bartel i María Pérez. S’han quedat a Barcelona Ingrid Engen, amb una lesió al quàdriceps de la cuixa dreta, i Andrea Pereira i Cata Coll, amb molèsties al genoll esquerre i al quàdriceps de la cuixa esquerra, respectivament. És previst que Pereira i Cata s’incorporin a l’estada més endavant. Tampoc ha viatjat Oshoala, que és la futbolista que dilluns va donar positiu per Covid-19.

Tres sortides

En clau de mercat, el club ha tancat tres cessions. La central Laia Codina se’n va cedida una temporada al Milan. L’extrem Candela Andújar repetirà cessió al València i la lateral del filial Emma Ramírez va a la Real Sociedad.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)