Barça

Emerson: “Dani Alves és el meu ídol, espero triomfar aquí al Barça com ho va fer ell”

Presentació oficial. Emerson Royal

Emerson Royal ha estat presentat de forma oficial fa només un minuts com a nou futbolista del Barça. El brasiler, acompanyat en tot moment per Joan Laporta, ha atès els mitjans de comunicació presents al Camp Nou en la seva primera roda de premsa com a blaugrana. Aquestes han estat les seves frases més destacades:

Compromís

“És un plaer estar aquí a Barcelona. Em comprometo a donar-ho tot dins el camp cada dia. No faltarà compromís ni treball. Podem tenir dies dolents i perdre partits, però el compromís per la feina no faltarà”.

Alves, un referent

“Belletti, Alves... Són jugadors que van fer història aquí al Camp Nou. Sobretot Dani Alves que és el meu ídol. Un jugador que ha guanyat moltíssims títols al Barça i és un referent per mi. He parlat amb ell i m’ha explicat coses molt boniques d’aquest club”.

Sobre Messi

“Messi és el millor del món. Les vegades que he jugat contra Messi normalment m’ha tocat perdre. També en la final de la copa Amèrica. Perdre aquella final em va doldre, però entenc també que Messi mereixia un títol així amb la selecció i estic feliç per ell”.

Competència amb Dest, Roberto i Mingueza

“: Són jugadors de molt talent, la competència serà gran, però arribo per lluitar per un lloc com a titular.”

Una llarga espera

“Per a mi és un orgull està aquí. Conclou un camí que va començar quan tenia 9 anys. Li estic molt agraït a l’Atlético Mineiro i al Betis per ajudar-me a formar com a jugador. Ara espero triomfar al Barça”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)