Barça

Braithwaite: “Tinc ganes de tenir alguns minuts contra el Salzburg”

Pretemporada. El danès, un dels blaugrana que està en el mercat, no va tenir minuts contra l’Stuttgart

  • VÍDEO: Braithwaite. FCB

El Barça ha tancat avui la seva estada a Alemanya. L’equip s’ha entrenat al matí per última vegada al complex esportiu SV Aasen i demà afrontarà el seu últim amistós abans del Gamper de diumenge. Aquest últim partit serà a Àustria contra el Red Bull Salzburg, un partit que té ganes de jugar Martin Braithwaite, després de quedar-se sense minuts el dia de l’Sttutgart: “He arribat més tard de les vacances que altres companys. Vaig tornar a Barcelona i ràpidament em vaig fer la maleta per venir aquí a Alemanya. Ha estat bé estar una setmana aquí per centrar-nos i treballar dur”. “Tinc moltes ganes de jugar el partit de demà i poder tenir alguns minuts. Em sento preparat i vull acabar aquesta preparació de la millor manera pensant en l’inici de la temporada”. “Serà un bon test. Ells han jugat la Champions League els dos últims anys i és un equip ofensiu que li agrada pressionar alt. Serà un bon partit”.

Braithwaite és un dels jugadors que el Barça té en el mercat. El club vol aprofitar la seva gran Eurocopa amb Dinamarca per fer caixa. Per ara aquesta continua sent la idea, tot i que el jugador prefereix quedar-se a Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)