Barça

Tebas posa la catifa vermella a Messi

Renovació. L’acord estratègic signat entre LaLiga i el fons d’inversió CVC Capital Partners que permetrà injectar 2.700 milions d’euros a la competició i als clubs, és alhora un regal caigut del cel en el cas Messi; la part del pastís del Barça serà d’uns 250-280 milions d’euros i el club podria anunciar l’acord amb Leo en un màxim de 48 hores

Magnífiques notícies per a Joan Laporta. L’acord estratègic al qual han arribat LaLiga i el fons d’inversió internacional CVC Capital Partners és el miracle que necessitava el Barça per poder inscriure, ara sí, Leo Messi i la resta de fitxatges fets en aquest mercat d’estiu: Agüero, Memphis, Eric Garcia i Emerson.

L’acord entre la patronal i CVC permetrà injectar 2.700 milions d’euros a la competició i també als clubs que hi participen de primera i segona divisió. També a la primera divisió femenina, al futbol semiprofessional i al CSD. En el cas del Barça, la seva porció del pastís seria d’entre 250-280 milions d’euros, que rebria de forma immediata i permetria desbloquejar la situació contractual de Messi amb el fair play financer. D’aquests 280 milions d’euros, un 15% aniria destinat a incrementar el límit salarial. L’operació s’executarà mitjançant la creació d’una nova societat en la qual la lliga abocarà tots els seus negocis, filials i joint ventures i en la qual el fons d’inversió CVC tindrà un 10% del capital. El 90% d’aquests 2.700 milions d’euros, segons una informació de Goal, anirà destinat als clubs, en forma de préstec a 40 anys vista”.

Laporta ja va donar alguna pista dilluns en la presentació d’Emerson i va dir que era optimista, i que estava en converses permanents amb LaLiga i Javier Tebas. Ara, davant d’aquest nou escenari, l’objectiu del Barça és anunciar la renovació de Messi abans del trofeu Joan Gamper i que l’argentí pugui disputar alguns minuts davant la Juve de Cristiano Ronaldo, i parlar com a capità davant els 3.000 aficionats que puguin entrar diumenge a l’estadi Johan Cruyff. L’anunci de l’acord amb Messi podria fer-se efectiu demà, o divendres com a molt tard. S’espera moviment en les pròximes 48 hores.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)