Barça

Passeig del Barça davant l’Elx (0-17)

Pretemporada. Les blaugrana han estrenat la pretemporada amb una contundent golejada

Les blaugrana han estrenat la pretemporada amb una contundent golejada davant l’Elx, de segona divisió. Ha estat la primera pedra de toc per calibrar l’estat de les jugadores de Jonatan Giráldez. I l’estrena ha estat brillant amb un Barça que s’ha passejat davant un rival que no ha mostrat oposició davant l’allau de joc ofensiu de les catalanes. Clàudia Pina ha obert el marcador al cap de nou minuts en el que ha estat el punt de partida d’una golejada sense pal·liatius. Alèxia Putellas ha fet el segon des del cercle central, un autèntic golàs, dos minuts després. Bartell ha fet el tercer quan el cronòmetre ha marcat els 15 minuts. Clàudia Pina ha seguit alimentant la golejada, amb dos dianes més, per fer un hat-trick. Ana Crnogorcevic ha fet el sisè abans de la mitja hora. i Alèxia Putellas ha tancat la primera part fent el setè gol de les catalanes. Un passeig d’estiu per una piconadora blaugrana que no tenia rival.

La segona part ha servit per fer rotacions, però la pluja de gols no s’ha aturat i el Barça no ha baixat el pistó per ampliar la seva compte de gols fins els 17 amb dianes de Bruna (3), Graham, Aitana, Ari Mingueza, Mariona (2), Melanie Serrano i Maria Molina.

En tot cas, el segon amistós de les catalanes serà diumenge en el trofeu Joan Gamper amb un rival més ferotge: la Juventus. Però les catalanes han demostrar que continuen amb un estat de forma pletòric i al mateix nivell que van acabar l’anterior temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)