Derrota del Barça contra un Salzburg molt més rodat (2-1)

Pretemporada. L’equip de Koeman ha perdut el primer partit de l’estiu

El Barça ha perdut per 2-1 el primer partit de la pretemporada en la seva visita a Àustria. L’equip de Koeman, que venia de guanyar contra el Nàstic, el Girona i l’Stuttgart, ha perdut contra el Red Bull Salzburg, en un partit jugat sota una intensa pluja i amb la presència de 30.000 espectadors.

El Barça s’ha trobat un Salzburg molt més rodat físicament. Els austríacs han jugat ja dues jornades de lliga i han debutat també en la copa, i el dia 17 juguen la prèvia de la Champions contra el Brondby, i aquesta diferència de ritme s’ha notat damunt la gespa.

Okafor hauria pogut castigar el Barça per partida doble en la primera meitat, però el davanter suís ha malbaratat dues accions claríssimes de gol de forma imperdonable. Primer no ha sabut penalitzar un regal de Jordi Alba després d’una mala cessió a Neto. El suís ha rebut la passada de la mort de Sucic i ha enviat la pilota als núvols quan només Araujo protegia la porteria blaugrana (24’). Okafor ha tornat a fallar estrepitosament en el minut 37, quan de nou no ha aprofitat una passada de la mort en aquest cas per part d’Adeyemi.

Memphis ha xutat fregant el pal en el minut 36. I en el 42 ha arribat el gol del Salzburg. Un golàs. Obús de Luka Sucic i estàtua de Neto.

En la segona meitat l’entrada de Balde ha reactivat el Barça. Primer ha fet una gran centrada que no ha pogut aprofitar Braithwaite i després ha connectat un xut duríssim que ha trobat la bona resposta del porter Mantl.

El gol de l’empat del Barça ha arribat de carambola. Dest ha xutat des de fora l’àrea, la pilota ha tocat primer en Solet i després en Braithwaite i ha acabat al fons de la xarxa davant la incredulitat deb Mantl (82’).

El nord-americà Brenden Aaronson ha fet el definitiu 2-1 ja en el minut 90 després d’aprofitar el refús del pal en un xut dursíssim d’Adamu.