Barça

El Barça, emparellat amb el Bayern, el Benfica i el Dinamo de Kiev

El sorteig de la primera fase de la Champions League ha deixat el Barça emparellat amb equips als quals s’hi ha enfrontat recentment. El Bayern de Munic és el rival més fort de l’equip blaugrana no només pel dolorós precedent de la Champions de la temporada 2019/20 si no perquè és un dels equips més en forma de la competició. L’equip de Koeman se les haurà contra el Benfica, tercer classificat de la lliga portuguesa la temporada passada i contra el Dinamo de Kiev, campió ucraïnès que el curs passat ja va jugar contra el Barça també en la fase de grups.

El Bayern era un dels rivals més durs que li podia tocar al conjunt blaugrana, la bèstia negra de l’equip en la Champions del 2020, que el curs passat es va proclamar campió de la Bundesliga amb un ampli marge de punts contra el Leipzig, el segon classificat.

El Benfica aquesta temporada ha perdut jugadors rellevants però s’ha intentat refer amb les incorporacions de Yaremchuk (17 milions d’euros) i de Gil Dias (7 milions) per tornar a buscar un campionat que no guanya des del 2019.

El Dinamo de Kiev és l’equip més llorejat d’Ucraïna però, a priori, ha de ser el rival més fàcil del grup. El Barça va guanyar la temporada passada els dos partits de la fase de grups (2-1 al Camp Nou i 0-4 a domicili

El sorteig

Grup A

Manchester City

PSG

RB Leipzig

Brugge

Grup B

Atlético de Madrid

Liverpool

Porto

Milan

Grup C

Sporting Club de Portugal

Borussia Dortmund

Ajax

Besiktas

Grup D

Inter Milà

Real Madrid

Xakhtar Donetsk

Xeriff de Tiraspol

Grup E

Bayern Munich

FC Barcelona

Benfica

Dinamo Kiev

Grup F

Vila-real

Manchester United

Atalanta

Young Boys

Grup G

Lille

Sevilla

Salzburg

Wolfsburg

Grup H

Chelsea

Juventus

Zenit

Malmoe

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)