Barça

El Barça debuta amb golejada contra el Granadilla (5-0)

El Barça ha superat amb golejada la seva estrena en la primera divisió femenina, contra el Granadilla de Tenerife, amb 2.011 espectadors al Johan Cruyff (5-0).

En el seu debut oficial a la banqueta, Jonatan Giráldez ha fet debutar en competició oficial Irene Paredes –Rolfö, participant en els Jocs, ha entrat a la segona part– i ha situat també a l’onze inicial Bruna Vilamala. I la jove osonenca s’ha erigit en la primera protagonista de la temporada blaugrana. Després d’acumular diverses ocasions, i també de tenir un ensurt al darrere en una falta d’entesa entre Mapi León i Paños, el Barça ha obert la llauna a partir d’una gran acció d’Aitana, amb control orientat i penetració a l’àrea fins a assistir Bruna Vilamala. La jove futbolista ha tornat a marcar tres minuts més tard, en rebre la passada de Mariona i definir amb qualitat i tranquil·litat (35’).

La inspiració d’Aline ha salvat el Granadilla de rebre el tercer, primer en un xut de Graham (48’) i més tard en una bona acció de Mariona (50’). No ha pogut evitar, però, el d’Alèxia Putellas, que ha recollit molt atenta una pilota dins l’àrea (54’). El fet més estrany ha arribat poc després, amb un penal inexistent d’Aline a Bruna que Espinosa Ríos ha assenyalat però que ella mateixa ha rectificat. El 4-0 ha arribat després d’un córner, amb pentinada d’Alèxia al primer pal i rematada de Patri Guijarro al segon (68’). Rolfö hauria pogut debutar amb gol, però la seva rematada s’ha estavellat al pal (79’). Sí que ha estat inspirada Clàudia Pina, que també feia poc que era al camp i que, dins l’àrea, ha fet el 5-0 (81’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)