Barça

Alexia Putellas, lligada fins al 2024

Cop d’efecte. El Barça s’assegura la continuïtat de la millor jugadora europea, que acabava contracte a final de temporada i l’allarga per dues més

Explicava Alexia Putellas, en una entrevista a aquest diari divendres passat, que tenia al cap continuar al Barça: “La meva prioritat és seguir aquí. Ho dic públicament i ho sap el club. I tinc entès que el club també desitja que així sigui. No hi ha ofertes perquè no vull que hi hagi ofertes.” La bona predisposició de totes les parts ha derivat en una entesa que el club va escenificar amb una encaixada de mans entre el president, Joan Laporta, i la capitana. Putellas, que acabava contracte a final de temporada, ha allargat el lligam per dos cursos més, fins al juny del 2024.

El Barça tricampió, que va arrencar la temporada amb una golejada contra el Granadilla en el primer partit de lliga (5-0), ha marcat un altre cop d’efecte renovant la futbolista que va ser escollida millor jugadora d’Europa segons la UEFA, en un podi històric amb les seves companyes Jenni Hermoso i Lieke Martens. La futbolista de Mollet, que ja havia viscut una etapa de blaugrana en categories inferiors, va tornar el 2012 al Barça i ha viscut com a actiu destacadíssim la progressió de les blaugrana. Amb 27 anys, és la quarta futbolista amb més partits oficials amb el Barça (352), és tota una referent i ha passat a ser la primera capitana.

“Sento molta felicitat. És un dia emocionant per a mi. Em trobo molt bé físicament i mentalment, amb moltes ganes de seguir aportant a l’equip, de seguir donant al club el millor de mi i intentant ajudar a fer encara més gran el millor club del món”, explicava la vallesana als mitjans del club. “Estem en una nova temporada i tenim nous reptes, amb molta energia de continuar amb les companyes el camí que hem marcat”, hi afegia la capitana.

PROTAGONISTA

Sento molta felicitat. Tinc moltes ganes d’intentar ajudar a fer encara més gran el millor club del món
Alexia Putellas
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)