Triomf desencallat en el segon temps

El Barça ha sumat la segona victòria de la temporada en la seva visita al Betis (0-5), en un partit en què el conjunt blaugrana no ha pogut sentenciar fins el segon temps.

Tot i el domini de l’equip en la primera meitat, la primera diana no ha arribat fins el temps d’afegit amb una centrada de Torrejon, un cop de cap d’Oshoala al pal i una rematada de Putellas al fons de la xarxa. Després del descans, ha estat una altra història: Oshoala ha fet el segon en el minut 48 rematant una assistència de Putellas i quatre minuts després, Bonmatí ha assistit Caldentey que ha definit bé davant la porteria rival. Rolfo ha fet el quart gol en el minut 64 amb un golàs pel fons de l’escaire i Oshoala ha fet la maneta a vint minuts per acabar.