Barça

La defensa del títol

Champions femenina. Aquest migdia (13 h) té lloc el sorteig de la competició de la qual el Barça és el campió i que comença el 5 d’octubre

El títol, el primer en la història del club, és etern, ja ningú els el pot arrabassar, però el campió cada temporada es posa a prova, i això és el que li tocarà al Barça femení aquest curs. I és que el conjunt blaugrana, el vigent guanyador de la Champions League després de superar amb solvència (0-4) el Chelsea en la final, aspira ara a revalidar el campionat. El primer pas, però, és la fase de grups, que se sorteja aquest migdia (13 h) a la seu de la UEFA a Nyon.

I és que després de les eliminatòries de classificació, que el Barça no ha hagut de jugar per la seva condició de campió, els setze equips que disputaran l’esmentada fase de grups, que és una novetat en el format de la competició, van quedar completats. Hi haurà quatre grups, de quatre equips cadascun, en què cadascun dels quals jugarà contra els seus rivals de grup a casa i a fora, i els dos primers de cada grup seran els que es classificaran per als quarts.

Pel que fa al sorteig, el Barça serà cap de sèrie d’un dels grups. En el bombo 1, hi ha el campió (Barça) i els tres campions nacionals de les federacions amb millor coeficient en el rànquing de clubs (París, Bayern i Chelsea). Els altres bombos es componen d’acord amb el rànquing de coeficients de clubs establert al principi de la temporada i els clubs d’una mateixa federació no podran ser en el mateix grup.

La final, a Torí

La competició començarà el 5 d’octubre amb l’inici d’una fase de grups que constarà de sis jornades i que s’allargarà fins al 16 de desembre. Els quarts de final es jugaran, l’anada, el 22/23 de març, i la tornada, el 30/31 de març, mentre que les semifinals tindran lloc, l’anada, el 23/24 d’abril, i la tornada, el 30 d’abril/1 de maig. La final, que es disputarà al Juventus Stadium de Torí, serà el 22 de maig.

FASE DE GRUPS

BOMBO 1
Barça París Bayern Chelsea
BOMBO 2
Olympique de Lió Wolfsburg Arsenal Breidablik
BOMBO 3
Häcken Juventus Hoffenheim Real Madrid
BOMBO 4
Khàrkiv Servette Hoge Benfica
Setze equips competiran amb un nou format de fase de grups i eliminatòries
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)