Barça

Busquets: “No tenim Messi, però podem competir per la Champions”

Champions. Prèvia Barça-Bayern. Sergio Busquets, capità del Barça

Sergio Busquets ha atès els mitjans de comunicació en la prèvia del Barça-Bayern de demà al Camp Nou (21 h). Després de la marxa de Messi, el de Badia afronta el debut a Europa assumint el braçalet de primer capità. Aquestes han estat les seves respostes:

Sobre el debut europeu

“Estem amb moltes ganes. Tenim un grup de la Champions molt difícil. El Bayern és un rival de molta entitat. És un equip que domina totes facetes del joc. Esperem fer un bon partit i començar bé la fase de grups”.

El Barça pot guanyar la Champions sense Messi?

“Ja es veurà. El Chelsea l’any passat tenia una gran plantilla però no entrava dins els dos o tres favorits i va guanyar el títol. Sabem que no tenim el Leo, però ho hem d’intentar. Segur que competirem. És una nova etapa. Tenim molta ambició. Tenim un bon equip, volem ser un equip sòlid”.

Relació Laporta-Koeman

“Tots volem el millor per a l’equip i el club, Laporta i Koeman també. Si tenen algun problema l’hauran de resoldre entre ells, però crec que no és així. Els dos han parlat en les últimes hores i tot està aclarit.”

El bon rendiment de Memphis

“Memphis ha començat molt bé, amb gols i assistències, també en la selecció. Ha estat un gran fitxatge i esperem que la seva importància en l’equip acabi sent gran. Ha connectat molt bé amb l’afició. És una persona molt oberta, crea bon ambient dins el vestidor.”

Com et vas sentir amb la marxa de Messi?

“Em vaig quedar en un estat de xoc, per tot el que significa el Leo pel club, també per mi i la meva família. Va ser dur de digerir. Ara hem d’intentar canviar el xip. Ell aportava moltes coses a nivell individual i col·lectiu, però podem competir aquesta Champions.”

El record del 2-8 contra el Bayern

“Són coses difícils d’acceptar, però en el món del futbol poden passar aquestes coses. Ha passat molt de temps i ara som plantilles diferents, circumstàncies diferents...”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)