Barça

El Barça lliga Emre Demir

Barça B. El club blaugrana tanca el fitxatge del turc (17 anys), que arribarà la propera temporada per reforçar el filial. El cost de l’operació és de 2 milions d’euros més variables

El Barça acaba d’anunciar el fitxatge d’Emre Demir (17 anys). El cost de l’operació és de 2 milions d’euros més variables i el turc signarà fins el 30 de juny del 2027. La clàusula de rescissió serà de 400 milions d’euros. El jugador romandrà al Kayserispor fins al final d’aquesta temporada i s’incorporarà al Barça B a partir de la propera.

Perfil

Nascut el 15 de gener del 2004 a Mersin (Turquia), Emre Demir és un migcampista ofensiu amb una cama esquerra molt hàbil, que ocupa la posició d’interior ofensiu i es pot adaptar a zones més avançades de l’atac. Tot i ser un creador de joc, també ofereix sacrifici defensiu quan se’l requereix. Amb 1,75m d’alçada, Demir sap aprofitar el centre de gravetat baix per explotar les seves virtuts tècniques en els metres finals de les accions ofensives.

Després de formar-se al Kuvayi Milliyespor, l’estiu del 2019 va fitxar pel Kayserispor i amb només 15 anys va debutar a la Superlliga turca. Aviat es va convertir en el golejador més jove de la història de la màxima categoria del país, i en total ha marcat tres gols en 31 partits.

El futur jugador blaugrana és internacional amb les categories inferiors de la selecció de Turquia. Amb només 17 anys, Emre Demir continuarà jugant el que resta de temporada al Kayserispor, i s’incorporarà la propera temporada al Barça B per continuar creixent com a futbolista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)