La pallissa de cada setmana

1a divisió. El Barça es llueix contra el València en una altra exhibició que encarrila Putellas amb un ‘hat-trick’ en quatre minuts

Barcelona 8 València 0

BARÇA:Paños, Rolfo (Serrano, 56’), Mapi León (Pereira, 66’), Paredes, Torrejon, Guijarro (Engen, 55’), Putellas, Pina, Oshoala (Vilamala, 66’), Caldentey (Martens, 55’) i Hansen.VALÈNCIA:Salon, Jiménez, Pujadas (Schulze, 81’), Real, Martín, Guerrero, Torrodà (Villegas, 59’), Asun (Salmi, 46’), Dominika, Carro (Aguado, 77’) i Jansen (Bakker, 60’).GOLS:1-0 (23’) Oshoala. 2-0 (27’) Putellas. 3-0 (28’) Putellas. 4-0 (31’) Putellas. 5-0 (32’) Caldentey. 6-0 (46’) Oshoala. 7-0 (71’) Lieke Martens. 8-0 (85’) Caroline Hansen.ÀRBITRE:Maria Dolores Martínez.T.G.:a la visitant Carro.

El Barça ha sumat una nova victòria amb una golejada contundent contra el València que ha sucumbit a mitjans de la primera meitat després de la gran exhibició blaugrana. En el triomf, Putellas ha estat la jugadora més destacada amb un trio de gols en només quatre minuts. Les dianes de la capitana blaugrana han servit per passar de l’1 a 0 al 4-0 i deixar encarrilat el partit en el descans, arrodonit per la diana de Caldentey.