La pallissa de cada setmana

1a divisió. El Barça es llueix contra el València en una altra exhibició que Putellas encarrila amb un ‘hat-trick’ en quatre minuts

Barcelona 8 València 0

BARÇA:Paños, Rolfo (Serrano, 56’), Mapi León (Pereira, 66’), Paredes, Torrejon, Guijarro (Engen, 55’), Putellas, Pina, Oshoala (Vilamala, 66’), Caldentey (Martens, 55’) i Hansen.VALÈNCIA:Salon, Jiménez, Pujadas (Schulze, 81’), Real, Martín, Guerrero, Torrodà (Villegas, 59’), Asun (Salmi, 46’), Dominika, Carro (Aguado, 77’) i Jansen (Bakker, 60’).GOLS:1-0 (23’) Oshoala. 2-0 (27’) Putellas. 3-0 (28’) Putellas. 4-0 (31’) Putellas. 5-0 (32’) Caldentey. 6-0 (46’) Oshoala. 7-0 (71’) Lieke Martens. 8-0 (85’) Caroline Hansen.ÀRBITRE:Maria Dolores Martínez.T.G.:a la visitant Carro.

Ningú guanya un títol en la tercera jornada, ni de bon tros, però el Barça d’aquesta temporada té moltes similituds a aquell que la temporada passada va arrasar en la lliga. El conjunt blaugrana va sumar la tercera golejada en tres partits deixant sense cap opció el València, que va marxar del Johan Cruyff amb un carro de gols.

El partit el va desencallar Alèxia Putellas, que va marcar tres gols en només quatre minuts. De l’1-0, obra d’Oshoala a partir d’una errada de la portera visitant, es va passar al 4-0 gràcies a l’aportació de la capitana, que va marcar gairebé de totes les maneres possible: amb un xut creuat, amb una vaselina molt llunyana i amb una rematada de cap. Un minut més tard, Caldentey va arrodonir vuit minuts de màgia (cinc gols en aquest tram) abans d’arribar al descans amb la feina feta.

El setge que havia posat el Barça durant tota la primera meitat es va relaxar en el segon acte, en què, tot i això, les blaugrana van continuar engreixant els registres golejadors col·lectius i individuals. Oshoala, just després de sortir dels vestidors, va sumar el seu doblet i Martens va reprendre el camí del gol, després de 25 minuts de parèntesi amb la seva diana. En el tram final, el Barça va enviar dues pilotes al travesser però Graham va posar la cirereta amb el vuitè gol just abans d’acabar el partit. Triomf previ a una setmana amb jornada entre setmana.