Barça

Schreuder: “El moment del retorn d’Ansu ha estat molt bonic per a tothom”

Roda de premsa. Alfred Schreuder, segon entrenador del Barça

Amb Ronald Koeman sancionat, ha estat Alfred Schreuder qui ha dirigit l’equip avui des de la banda i qui ha parlat també en la roda de premsa posterior al partit. Aquestes han estat algunes de les seves reflexions:

Sobre el retorn d’Ansu

“L’energia de l’estadi ha estat molt positiva des del primer minut de partit i després amb el retorn d’Ansu Fati ha estat un moment molt bonic per a tothom”.

Més sobre Ansu

“Sabem que és un excel·lent jugador. Sabíem que avui podria jugar uns 15 o 10 minuts i ho ha fet a un nivell fantàstic. Però hem de ser pacients. Anirà tenint minuts de forma progressiva. Ens ajudarà molt aquesta temporada.”

Ha tornat la il·lusió

“Crec que quan recuperem els altres lesionats tindrem una alineació fantàstica. Ja ho sabíem, però hem hagut de gestionar-ho. Avui hem tingut moments de futbol que ens fan il·lusionar amb el Barça que tots volem.”

El bon partit de Gavi i Nico

“Si els joves mostren que són bons no ens fixarem en l’edat. Si un jugador ho mereix tindrà continuïtat. Ells són el futur del Barça.”

Com està el vestidor?

“Al vestidor tothom està content. Avui hem tingut esperit d’equip. Hem tingut molta possessió de pilota. La connexió d’emocions entre l’afició i els jugadors ha estat bona.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)