Barça

Koeman: “Ansu? Encara li falta molt però l’altre dia va ser rodó”

Roda de premsa

El Barça demà es juga demà contra el Benfica bona part de les seves possibilitats de passar ronda en aquesta primera fase de la Champions. L’equip no pot fallar i les bones sensacions deixades en el duel contra el Llevant i el retorn d’Ansu i també el de Pedri, ja amb l’alta mèdica, fan que el Barça sigui moderadament optimista. Koeman ha parlat avui al migdia i aquestes són les frases més destacades.

EL PARTIT: “No sé si és l’equip més en forma, però sabem que és un equip fort, tinc l’experiència de saber que gran que és. Serà un partit bonic, ens cal obtenir un bon resultat, amb dos estils diferents, crec que podem esperar un partit interessant.”.

UN BENFICA AMBICIÓS?: “Sempre és bo tenir respecte pel contrari, però si l’àrbitre pita, cal intentar perdre aquest respecte. Ells juguen a casa i tindran l’ambient al seu favor, intentaran atacar per guanyar. no és un equip que juga per no perdre. I nosaltres tenim la mateixa intenció a casa o fora, portar el domini del partit per guanyar.”.

RÀPIDS A LA CONTRA: “Hem d’intentar anul·lar-ho, sabem que és perillós en els contraatacs, per això és important tenir la pilota i si l’ha perdem, estar ben organitzats en defensa.”.

MANTENIR LA IMATGE DEL DIA DEL LLEVANT: “Vam estar molt bé sense pilota, pressionant al rival, no el vam deixar jugar. Sempre ho intentem però hi ha vegades que et surt millor i també depèn del contrari. També depèn de la nostra actitud. la intenció sempre la tenim.”.

PARTIT DECISIU?: “Impossible, és el segon de sis, no pot ser decisiu”..

EL RETORN D’ANSU I EL RUMOR SOBRE QUE POT ANAR AMB LA SELECCIÓ ESPANYOLA: “No sé d’aquest tema perquè no sóc seleccionador. Com vaig dir l’altre dia, encara li falta molt, però per a mi va ser un dia rodó. Va jugar 15 minuts i va marcar el tercer, va ser perfecte. Només puc pensar que ha estat 10 mesos fora dels terrenys de joc, que ha entrenat dues setmanes amb el grup i ha jugat 15 minuts.”.

LUUK DE JONG: “El fitxatge de Luuk ser en l’últim moment per reforçar-nos en atac, també pels jugadors que teníem lesionats d’atac, és un futbolista que ens dóna molt, és diferent als que tenim. L’altre dia ho va fer bé, va marcar un gol i té experiència per jugar a Europa”.

REPETIRÀ L’ONZE?: “El més important és planificar el partit. Cal veure al rival i mirar també als joves i tenir en compte el tema físic. Jugar cinc partits en 12 dies és molt per a qualsevol jugador. Hem de mirar on tenim més frescor i amb qui podem obtenir millor resultat.”.

ELS PLANS AMB ANSU: “El jugador estava molt cansat durant el dia d’ahir, també per l’impacte que va suposar per a ell pel temps que va estar fora, pel gol, la seva família al camp ... Avui ha entrenat bé, però depèn de l’estat del jugador veurem els minuts que va jugant.”.

EL PLANTEJAMENT DE DEMÀt: “El Barça sempre juga per guanyar el partit. La nostra intenció és controlar, tenir la pilota i buscar espais amb els jugadors que tenim. L’altre dia vam jugar gairebé sense extrem dret. Ens falten jugadors de banda, així que cal omplir el mitjà de camp amb jugadors. amb qualsevol sistema es pot pressionar contra, el sistema no és el més important, sinó el que volem i on podem prémer a l’contrari.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)