Barça

Nous elements per a l’atac

Barça. Agüero i Dembélé s’entrenen amb el grup i s’acosta el seu retorn als terrenys de joc. Cap d’ells dos ha jugat encara aquest curs

El retorn a l’activitat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, després de quatre dies de festa i encara sense els internacionals, va tenir dues novetats; Sergio Agüero i Ousmane Dembélé. Els dos davanters, en la recta final de la recuperació de sengles lesions musculars, van començar ahir a fer part del treball amb el grup i el seu retorn als terrenys de joc, en un equip mancat d’elements a la parcel·la ofensiva, s’acosta. I és que cap d’ells dos encara no ha jugat aquesta campanya amb el Barça.

El Kun, un dels nous fitxatges, no ha debutat de blaugrana, ja que en la pretemporada just abans del trofeu Joan Gamper, on s’havia de presentar, es va fer una lesió tendinosa al bessó intern de la cama dreta. Tampoc Dembélé, que estrenarà dorsal, el 7, ha jugat aquest curs a causa de la lesió que es va fer a l’estiu, disputant l’Eurocopa amb França i que el va obligar a passar per la sala d’operacions. El francès es va fer una desinserció del tendó del bíceps del genoll dret, una lesió greu, i encara més en un jugador propens a tenir trencaments musculars. Les lesions de tots dos, doncs, són delicades i, tot i que l’evolució de cadascun marcarà el seu retorn, al club volen anar amb calma i s’entreveu complicat que estiguin disponibles per a aquest diumenge (21 h) al Camp Nou contra el València. Sobretot en el cas de Dembélé, Agüero no està descartat.

CALMA

Les dues lesions són delicades i no es vol córrer amb la tornada a la competició

Ronald Araujo, amb molèsties

El central blaugrana va ser titular en la derrota de l’Uruguai (3-0) contra l’Argentina, partit que no va poder acabar, ja que en el minut 73 va ser substituït amb molèsties a la part posterior de la cuixa dreta i va abandonar la gespa, pel seu propi peu, però tocant-se la part adolorida. Cap veu autoritzada dins del combinat celeste s’ha pronunciat al respecte d’una possible lesió del defensa, a qui es va veure al final del partit amb gel a la zona afectada. El pròxim compromís dels charrúa és contra el Brasil la matinada (2.30 h, hora catalana) del dijous al divendres i s’espera que Araujo estigui disponible.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)