Barça

Oficial: Pedri, fins al 2026

Renovació. El canari tindrà una clàusula de 1.000 milions d’euros i demà (14 h) parlarà en roda de premsa en un acte a l’Auditori 1899

El Barça acaba de fer oficial la renovació de Pedri fins al 2026. Acord tancat. El club s’assegura així la continuïtat del futbolista revelació del curs anterior, almenys per a les properes cinc temporades.

El president Joan Laporta ja va avançar la setmana passada que el Barça i el jugador canari estaven a punt de tancar l’ampliació de contracte i finalment l’acord s’ha pogut concretar abans de l’assemblea de socis compromissaris del diumenge. Els agents del jugador han estat aquest matí a les instal·lacions del club i aquest migdia s’han tancat els últims serrell. La clàusula de rescissió serà de 1.000 milions d’euros.

Demà divendres se celebrarà un acte a l’auditori 1899. A les 13.30h el jugador signarà el nou contracte al despatx presidencial i a partir de les 14.00h hi haurà sessió fotogràfica i la posterior roda de premsa del futbolista. Una escenografia similar a la d’un nou fitxatge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)