Barça

Koeman: “Sabem que és una setmana important”

Roda de premsa. Ronald Koeman

Ronald Koeman ha atès els mitjans de comunicació en la prèvia del Barça-València de demà al Camp Nou (21 h). Aquestes han estat les frases més destacades de la roda de premsa del tècnic neerlandès, que no parlava des de feia quinze dies per l’aturada per les seleccions:

Sobre el València de Bordalás

“Ens esperem un partit dur perquè els equips de Bordalás sempre són físicament exigents. Haurem d’estar bé amb la pilota i defensar millor que en els últims partits.”

El seu estat anímic després de la ratificació del president

“Intento estar sempre tranquil, però no sempre és fàcil en aquest club. Aquests últims quinze dies hem intentat treballar certes coses perquè necessitem aquests tres punts. Estic acostumat a gestionar aquest tipus de situacions. El president em va defensar fa uns dies però tinc clar que un entrenador ha de guanyar partits”.

El retorn d’Agüero

“Agüero ha millorat en els últimes dies. Contra el Cornellà va tenir uns vint o vint-i-cinc minuts. Estarà en la llista de convocats. Pot donar moltes coses en atac a l’equip i necessita anar tenint minuts igual que hem fet amb Ansu Fati.”

Ansu serà titular?

“Cada dia està millor. Ha estat molts mesos fora i cal tenir-ho clar. Ansu no jugarà els tres partits dels pròxims vuit dies sencers. Això segur. Haurem de decidir quants minuts té i com els repartim.”

Dembélé arribarà al clàssic?

“Està treballant molt bé, però encara li falta. Sempre és complicat dir si arribarà a temps pel Madrid. Caldrà esperar.”

La trilogia de partits València, Dinamo i Madrid.

“El primer partit sempre és el més important. En la Champions hem de sumar sí o sí els sis punts contra el Dinamo, però primer ens centrem amb el València. És una setmana important per a nosaltres.”

Màxim aforament al Camp Nou.

“El públic ha estat fenomenal en els partits d’aquesta temporada. Ara tindrem per fi un estadi ple i això sempre és important per a l’equip, és evident.”

El rendiment de Busquets amb la selecció.

“Ha fet una gran Nations League. Nosaltres com a equip també podem ajudar-lo més. En tema de la pressió no podem comparar el Barça amb la selecció espanyola. Hem de millorar com a equip perquè ell també se senti més còmode.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)