Barça

“Sabem que és una setmana important”

Ronald Koeman. Entrenador del Barça

Feia dues setmanes que Ronald Koeman no compareixia en roda de premsa. El neerlandès ha aprofitat la treva d’aquesta aturada de la lliga del mes d’octubre per carregar piles. Després de molts dies de moltíssim desgast mental i després de ser ratificat pel president, Koeman va donar cinc dies de festa a la plantilla abans de començar a preparar el partit contra el València. Ell necessitava també fer una mica de descompressió. Ahir se’l va veure més reconfortat que en rodes de premsa anteriors: “Intento estar sempre tranquil, però no sempre és fàcil en aquest club. Estic acostumat a gestionar aquest tipus de situacions. El president em va defensar fa uns dies però tinc clar que un entrenador ha de guanyar partits. Aquests últims quinze dies hem intentat treballar certes coses perquè necessitem aquests tres punts”, va explicar.

Koeman sap que els tres partits contra el València, el Dinamo i el Real Madrid el tornen a posar a ell sota la lupa: “El primer partit sempre és el més important. En la Champions hem de sumar sí o sí els sis punts contra el Dinamo, però primer ens centrem en el València. És una setmana important per a nosaltres.” “Contra el València ens esperem un partit dur perquè els equips de Bordalás porten el seu segell i sempre són físicament exigents. Haurem d’estar bé amb la pilota i defensar millor que en els últims partits.”

El tècnic també va parlar de noms propis com el Kun Agüero i Ousmane Dembélé: “Agüero ha millorat en els últims dies. Contra el Cornellà va tenir uns vint o vint-i-cinc minuts. Ens pot donar moltes coses en atac i necessita anar tenint minuts igual com hem fet amb Ansu Fati.” “Sobre Dembélé puc dir que està treballant molt bé, però encara li falta. Ha de millorar encara en algunes coses. Sempre és complicat dir si arribarà a temps per al dia del Real Madrid. Caldrà esperar.”

LA PRÈVIA

Intento estar tranquil. El president em va defensar fa uns dies, però tinc clar que un entrenador ha de guanyar partits
Agüero ha millorat en els últimes dies. Ens pot ajudar però necessita anar tenint minuts igual com hem fet amb Ansu Fati
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)