Barça

Laporta: “Tenim un pla per salvar el Barça”

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha estat l’encarregat d’obrir l’assemblea de compromissaris amb el seu informe. Com no podia ser d’una altre manera, ha destacat que l’herència rebuda no és bona però s’ha mostrat convençut que el club se’n pot sortir i que ell i la seva junta directiva estan preparats per solucionar la situació del club. “Tenim un pla per salvar e Barça.”, ha assenyalat el president. Un pla que passa per tornar a restituir l’equilibri financer i per reduir les despeses.

Laporta ha explicat que la situació econòmica és dramàtica. ““Presentem el tancament econòmic 2020-21, el pitjor exercici de la història de club, amb pèrdues de 481 milions, 1.350 de deute, ebitda negatiu de -68, 450 milions negatius de fons propis i flux de caixa operatiu nul. Hi ha en marxa un forensic que determinarà si hi ha mesures legals a prendre per depurar responsabilitats.”. Tot i això, Laporta ha assegurat que la propietat no canviarà i que més que mai cal defensar que el club estigui en mans dels socis. “El Barça està més que mai a les mans, a les nostres mans, i això és una bona noticia: el Barça no està en mans de tercers, de cap estat ni fons inversió. El Barça depèn de si mateix i mentre siguem aquí així serà. Els grups polítics, financers, econòmics, mediàtics ho tenen malament si creuen que poden prendre el Barça, perquè hem traçat una línia vermella.”.

Laporta ha demanat al soci que li faci confiança perquè està convençut que amb la unió dels barcelonisme el club se’n sortirà i també ha destacat que l’Espai Barça és un projecte cabdal per la recuperació econòmica. “Necessitem aquesta obra. És un projecte absolutament necessari. És un orgull del barcelonisme. Tindrà el mateix impacte que els Jocs del 92.”, ha fit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)