Barça

“Ansu Fati és un jugador diferent”

Ronald Koeman Tècnic del Barça

“Tinc dos dies de tranquil·litat i ho aprofitaré”, explicava Ronald Koeman a la sala de premsa. “Dimecres tenim un altre partit importantíssim i hem de mostrar la mateixa actitud i energia que avui [ahir]. És important, perquè les victòries donen confiança.” El neerlandès va veure millor l’equip, “més compacte, agressiu i amb bona pressió”. Koeman va destacar el paper d’Ansu Fati: “Era el primer partit de titular i hem decidit que jugués una hora. De mica en mica, pot estar millor físicament i ser tan important com ja ha demostrat. És un jugador diferent i és important tenir-lo. També ha pogut entrar Kun. Són jugadors que ens fan falta per tenir més competència i més qualitat a dalt.” Ansu va connectar amb Memphis, i al tècnic li va agradar, així com el paper de Coutinho: “Ha fet un pas important. Des del primer dia he cregut en Coutinho, i físicament cada cop està millor.”

José Bordalás es va mostrar indignat pel penal de l’1-1. “Després del partit l’he vist. Es pot dubtar si és penal o no ho és. L’àrbitre l’ha assenyalat i el VAR no hi ha entrat; per tant, és penal”, va dir Koeman.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)