Barça

Koeman: “No tenim cap altre remei que guanyar”

El Barça demà té una final contra el Dinamo de Kíev en la Champions. El conjunt blaugrana té zero punts i no es pot permetre una nova ensopegada. L’equip, amb el retorn d’Ansu Fati, sembla que està creixent i Koeman disposa també del Kun Agüero, que va debutar diumenge en la lliga contra el València. El tècnic holandès cada cop va recuperant més efectius per fer més competitiu l’equip. Aquestes són les frases més destacades de la seva roda de premsa.

PARTIT DECISIU: “Sí que ho és. Cal guanyar per tenir opcions de passar. No hi ha cap altre remei que guanyar. Sabem què hem de fer i és l’única possibilitat per passar aquesta fase de la Champions.”.

EL RIVAL: “És veritat que vam jugar l’any passat contra ells i avui dia és millor equip que fa un any. Clarament sabem què podem esperar. És veritat que ens juguem el nostre futur en aquesta Champions. Al perdre dos partits, ens toca guanyar i no hi ha una altra cosa.”.

REALISME: “Bé, competir si que es pot però no es pot exigir guanyar la Champions comparant-nos amb altres equips, que estan per davant. Intentem arribar a aquest nivell, amb gent nova i jove. Els lesionats encara no estan en el seu millor moment però van per bon camí. Això frena les nostres aspiracions. Tenim equip per competir i per passar en aquesta fase de grups.”.

PLANTEJAMENT: “Cal sortir com en qualsevol partit en què intentem preparar bé el partit. Analitzem al rival posant el millor equip possible sabent la situació dels jugadors. Tenim una sanció per l’Eric i la resta està capacitat per guanyar.”.

ONZE PENSANT EN EL CLÀSSIC?: “No tinc en compte el nom del rival. Sempre el primer rival és el més important. Cal intentar que cada jugador arribi al seu millor nivell. Per això vaig dir que era impossible que Ansu jugués tres partits sencers en set dies.”.

MILLORA?: “No se sap, cal seguir en la línia de l’últim partit. Vam jugar una bona primera part, vam baixar a la segona i l’equip va estar a bon nivell i és el que exigim quan no tenim la pilota. Cal ser agressius i pressionar el rival . Hi ha marge per millorar moltes coses.”.

DUEL A VIDA O MORT: “Sí, hi ha jugadors experimentats que han de ser exemple en aquests partits i els joves, tot i la pressió de ser jugador de Barça, han demostrat que poden aguantar-la. Han jugat partits contra el Madrid i altres importants. Amb la poca experiència que tenen , han demostrat que estan preparats.”.

DIFERÈNCIA ENTRE LLIGA I LA CHAMPIONS: “Segurament costa més a la Champions perquè els equips grans han millorat molt i el Barça ha baixat el seu nivell en els últims quatre o cinc anys. No sé per què. Només puc parlar del temps que estic però hi ha un canvi. Hi ha equips amb equilibri en la seva plantilla, amb 23 jugadors internacionals i una situació econòmica millor que la nostra. Tot influeix.”.

EL SEU FUTUR: “Vaig dir això perquè és la veritat. Mai tens la tranquil·litat de ser entrenador perquè tot depèn dels resultats. I estem en un país on les coses són encara més exagerades.”.

COUTINHO: “Philippe ha estat molt temps fora i també ha de tenir minuts per millorar físicament. Sabem de la seva qualitat, hi ha competència en el seu lloc al mig del camp i al davant. Ha de buscar el seu lloc però és un jugador important per als pròxims partits.”.

RENOVACIÓ ANSU FATI: “És veritat que són a prop. És una notícia molt important. És un jugador jove, amb molta qualitat. És dels que ha de marcar el futur d’aquest club.”.

RETORN DE DANI ALVES?: “No sé res d’aquest tema. Ningú del club m’ha parlat de la possibilitat i no m’agrada respondre.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)