Barça

Ronald Koeman

Tècnic del Barça

“No pots perdonar tant, ens jugàvem la vida en el partit”

Ronald Koeman marxa descontent amb el seu equip perquè, malgrat complir l’objectiu, han jugat amb foc durant molts minuts per la seva poca efectivitat. “Després de la mitja part hem generat tres ocasions molt clares, no podem perdonar tant en un dia en què ens juguem la vida. Encara sort que defensivament hem estat perfectes. Hem estat superiors, però cal sentenciar, hem perdonat i això costa d’entendre.” En algunes fases del partit s’han sentit xiulets des de la grada. El tècnic els entén. “Xiulets a l’equip? Els entenc, jo penso com ells. L’equip ha demostrat que ha complert, però en un partit com el d’avui, amb les ocasions generades, cal marcar més gols.”

Koeman, però, sorprenentment ha defensat el joc de l’equip i el seu descontentament se centra, sobretot, en el poc encert de cara a porteria. I no s’ha estalviat un missatge als atacants. “Estic content amb el joc de l’equip, no ho estic amb l’efectivitat. Cal marcar, i això és responsabilitat dels atacants, que tenen qualitat per fer-ho i són els responsables de sentenciar el partit.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)