Barça

L’assemblea aprova la recerca de finançament per l’Espai Barça

Els socis compromissaris del FC Barcelona han donat llum verd a l’actual junta directiva per iniciar la recerca de finançament per l’Espai Barça. Es necessitaven 2/3 parts de vots afirmatius i en el moment de la votació hi havia 445 compromissaris. Han votat a favor 405 socis compromissaris, 21 ho han fet en contra i en 6 en blanc. Abans de la votació, Joan Laporta ha insistit en la necessitat de l’Espai Barça per no quedar-se enrere respecte els competidors. Ha ressaltat que els socis sabran en tot moment on es destinen els euros que s’invertiran en el projecte i ha assenyalat que tots aquells socis que vulguin participar en el finançament de l’obra ho podran fer però no ha detallat com.

El president del Barça ha tornat a explicar que el finançament de l’Espai Barça no afectaria a l’activitat ordinària del club. “El risc està molt calculat.”. Laporta pràcticament ha descartat la possibilitat d’anar a jugar a l’estadi Johan Cruyff mentre durin les obres i com alternatives ha assenyalat jugar a l’estadi Olímpic de Montjuïc o el mateix Camp Nou. Laporta ha dit que l’Espai Barça serà “un lloc de pelegrinatge” i un projecte que serà l’orgull del club per als propers 100 anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)