Barça

Aprovada la reforma dels Estatuts tret del punt referent a les penyes

La junta directiva ha aconseguit que els socis compromissaris votessin a favor de gairebé tots els punts de la reforma dels estatuts. Només van perdre la votació pel que fa al canvi de relació amb les penyes, que es va quedar a només dos vots de ser aprovat. Tot i que la majoria ha votat a favor (232), no s’ha arribat a la majoria qualificada (234). Laporta ha mantingut un debat encès amb diferents presidents de penyes. El president del Barça ha assegurat que volia acabar amb els privilegis d’algunes penyes i que no anava en contra d’aquestes sinó que simplement volia canviar la relació.

Li van aprovar la resta de punts, el més important el 67, que és el que obliga a la junta a cessar si encadenen dos exercicis amb pèrdues o mantenen el patrimoni net negatiu. Han votat 265 a favor, 54 en contra i 18 en blanc. “Demanem la suspensió fins al moment que la situació econòmica hagi quedat revertida. Demanem temps per implementar el projecte.”, ha dit la vicepresidenta Elena Fort.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)