Barça

Ronald Koeman

Tècnic del Barça

“Estic decebut pel resultat, no pel que hem fet”

Koeman va lamentar de nou la poca efectivitat del seu equip en moments clau del partit. “De tenir l’1-0 de Dest hem passat al 0-1 del Madrid en un contracop. No tenim el resultat que volíem, però a la primera part hem estat bé i el públic ha estat fenomenal”, va dir. El tècnic holandès va reconèixer que marxava “decebut” pel resultat però no “pel que hem fet com a equip”. “Els Barça-Madrid són partits igualats i són complicats perquè es decideixen per petits detalls. És una llàstima perquè hem tingut ocasions per avançar-nos”, va insistir. I va donar un missatge de tranquil·litat sobre Ansu Fati malgrat el seu canvi. “Ansu? Ha tingut unes petites molèsties. Ha jugat 70 minuts i necessitava descansar. No crec que tingui cap problema. Ha d’estar bé perquè dimecres hi ha partit.” Koeman creu que no van ser “inferiors” al Madrid i que li semblava una “exageració” que es digués que els d’Ancelotti haurien pogut golejar en la segona meitat. “Hem demostrat una millora, estem més a prop de guanyar un partit gran”, va recalcar.

El tècnic no vol que els seus jugadors abaixin els braços. “El campionat és molt llarg, es tracta de millorar i guanyar partits per anar retallant la distància. Avui estem tristos, però hem de començar a treballar per dimecres.”

Ronald Koeman va ser escridassat per alguns aficionats culers quan marxava de l’estadi amb el seu vehicle i el club blaugrana ha condemnat públicament les imatges.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)