Barça

Lesionats; dues de fredes i una de calenta

Barça. De Jong té una elongació i no serà a Vallecas, Pedri estarà més temps de baixa però Dembélé torna

No hi ha un dia a Can Barça que la felicitat sigui completa. La notícia positiva de la jornada d’ahir era que el retorn d’Ousmane Dembélé cada cop està més a prop i, si no és demà contra el Rayo Vallecano, amb quasi tota probabilitat serà contra l’Alavés dissabte al Camp Nou. Divendres de la setmana passada el francès va ser examinat pel metge finlandès Lasse Lempainen, que el va operar de la seva desincersió del tendó distal del bíceps femoral del genoll dret, i li hauria donat el vistiplau per començar a fer treball conjuntament amb la resta de l’equip. I això és el que va fer Dembélé, tornar amb el grup.

Aquesta excel·lent notícia, però, va anar acompanyada de dues de dolentes. Frenkie de Jong té una elongació al bíceps femoral de la cuixa dreta i és baixa segura per al partit contra el Rayo Vallecano de demà a Vallecas. El club no especifica el temps de baixa i la seva evolució marcarà el seu retorn a la competició. El migcampista holandès va ser titular en el clàssic contra el Real Madrid, però va ser substituït per Sergi Roberto en el minut 77 del partit. És un gran contratemps per a Ronald Koeman, perquè, malgrat que el seu compatriota no està tenint un gran inici de temporada –contra el Madrid va estar horrible–, és una peça fonamental de l’equip i un dels jugadors més utilitzats pel tècnic.

A més a més, els problemes a Koeman se li acumulen al mig del camp perquè hi ha hagut una frenada en sec en la recuperació de Pedri. Segons va informar el diari As, el jugador ahir es va sotmetre a una ressonància magnètica després que diumenge s’hagués de retirar abans d’hora de l’entrenament en notar unes molèsties. I les proves han confirmat el pitjor. El quàdriceps encara està molt tendre i els metges recomanen rebaixar les càrregues de treball i anar més a poc a poc en la seva recuperació.

Segons la informació, Pedri podria estar de baixa tres setmanes més i l’objectiu seria que pogués reaparèixer en el derbi contra l’Espanyol el 20 de novembre i que ja arribés amb un millor to físic en el transcendental partit contra el Benfica en la Champions. En aquesta ocasió, tothom en el club té molt clar que no es pot córrer cap risc amb el migcampista canari perquè ja va voler tornar massa aviat i va recaure de la seva lesió i és un dels jugadors que més minuts va disputar a l’estiu, amb l’Eurocopa i els Jocs Olímpics, a més a més de ser un dels més utilitzats per Koeman en el Barça.

PEDRI

L’objectiu és que pugui reaparèixer contra l’Espanyol el pròxim 20 de novembre
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)