Barça

Xavi: tic-tac

Banqueta del Barça. El de Terrassa està negociant la seva sortida de l’Al Sadd i a Laporta li agradaria que agafés l’equip quan abans millor, amb el desplaçament a Kíev marcat en vermell

Xavi Hernández acapara tots els focus. El de Terrassa serà el substitut de Koeman. És l’escollit. Ell era l’home per a Victor Font i ho és ara per a Joan Laporta. L’home que ha d’aixecar el Barça de l’actual crisi esportiva de joc i de resultats.

El Barça i Xavi han teixit ponts d’entesa en les últimes setmanes i l’acord oficial sembla imminent. Xavi ha dit sí al Barça i Laporta ha dit sí a Xavi. La seva sortida de l’Al Sadd mai ha estat un problema real i només falta acabar de concretar els tempos. A Xavi li agradaria una sortida correcte del seu actual club i caldrà veure si això també encaixa amb els plans de Laporta. Per ara, el club ha decidit ajornar l’entrenament matinal que havia programat per avui i la sessió es farà a la tarda.

El gran dubte a resoldre encara a aquestes hores és si l’arribada de Xavi serà ràpida o s’ajornarà encara uns dies. Sergi Barjuán i Albert Capellas continuen en espera d’una comunicació per part del club. Són els dos candidats a cobrir la vacant fins l’arribada oficial de Xavi. En el cas de Sergi Barjuán, cal recordar que el Barça b té partit de lliga demà divendres contra el Linares. El primer equip del Barça juga dissabte contra l’Alavés (21 h). L’Al Sadd juga també dissabte contra l’Al Ahli (18.30 h).

El Barça ha intensificat les converses amb l’Al Sadd i Xavi per intentar que l’operació sigui imminent. Ahir a la nit, després de fer-se oficial la destitució de Koeman, encaixava que l’arribada de Xavi es produís durant l’aturada de novembre després dels partits contra l’Alavés, el Dinamo i el Celta, però en les últimes hores ha agafat força la idea que Xavi pugui agafar l’equip de forma més ràpida. Laporta vol que dirigeixi l’equip ja a Kíev, on el Barça juga dimarts partit de Champions i es juga el futur en la màxima competició continental.

Xavi arribarà a Barcelona amb el seu germà Òscar i Sergio Alegre com ajudants, i Ivan Torres com a preparador físic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)