Barça

Sergi Barjuan dirigirà el Barça contra l’Alavés

Oficial. Sergi abandona temporalment el seu càrrec com a tècnic del Barça B i serà l’entrenador interí fins que arribi el substitut de Koeman

Oficial. Sergi Barjuan fa el salt de la banqueta de l’estadi Johan Cruyff a la banqueta del Camp Nou. El fins ara entrenador del Barça B assumirà la banqueta del primer equip del Barça fins a nova ordre. Serà de forma provisional, això sí. El Barça acaba de fer oficial la decisió a través d’un comunicat. Sergi serà l’entrenador interí fins que el club tanqui el fitxatge del substitut de Ronald Koeman.

Joan Laporta es reunirà aquesta tarda amb la plantilla a la ciutat esportiva i comunicarà les últimes novetats als jugadors. Sergi entrenarà l’equip aquesta mateixa tarda i s’asseurà a la banqueta dissabte en el partit que el Barça jugarà contra l’Alavés (21 h). Serà l’entrenador fins que no arribi Xavi Hernández, que està negociant la seva sortida de l’Al Sadd.

Sergi, que tenia partit amb el Barça B demà divendres contra el Linares, no dirigirà lògicament el partit del filial, i demà a la una del migdia farà una roda de premsa acompanyat del president Joan Laporta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)