Barça

Mariona, fins al 2024

Oficial. La balear, actualment lesionada, renova per dues temporades més

Mariona Caldentey ha ampliat el seu vincle amb el Barça fins al 30 de juny del 2024. La futbolista balear, actualment en fase de recuperació –es va fer una fissura al quart metatarsià del peu esquerre en un amistós amb la selecció espanyola durant l’última aturada de la lliga–, acabava contracte el 2022 i ha renovat per dues temporades més. Bona notícia per a Jonatan Giráldez, que s’assegura així la continuïtat d’una de les peces clau en la consecució del triplet de la temporada passada.

Als seus 25 anys, Mariona tenia clar que volia continuar en el club i l’acord ha estat fàcil: “Quan ets feliç en un lloc, la decisió es pren sola. Tenia molt clar que aquí és on vull estar, i és un dia feliç.” “Em sento com a casa, i tant de bo aquest camí junts duri molts anys.” “Hem creat un grup i un equip en què realment gaudeixo, i crec que fem gaudir la gent. Són uns anys que hem d’aprofitar”, assegura.

Mariona va arribar al club el 2014, amb 18 anys, i ja és la setena jugadora de la història amb més partits (211) i la cinquena amb més gols (79).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)