Barça

Xavi signa fins al 2024 davant 9.422 espectadors

Acte de presentació. Xavi Hernández molt emocionat en el seu retorn

Xavi Hernández acaba de signar el seu nou contracte com a entrenador del Barça fins al 2024. Ho ha fet damunt la gespa del Camp Nou en un acte obert al públic davant 9.422 espectadors, el mateix escenari on a partir d’ara haurà de demostrar la seva vàlua com a entrenador en el club més exigent del món.

Xavi torna a casa després de sis anys a Qatar i ho fa per agafar un Barça en hores baixes. Arriba per ser el líder i arriba il·lusionat. Aquest ha estat el seu primer missatge a tots els culers: “Estic molt emocionat. Estic molt agraït al club per tot l’esforç que han fet, agraït al president Laporta, a Rafa Yuste, a Mateu Alemany. Torno a casa. Sé que és un moment complicat com a institució. No passem pel millor moment de la història, però hem de remar tots junts. Vull transmetre aquest missatge de positivisme i exigència. Som el Barça i aquí no val el notable. No val l’empat ni perdre, aquí només val guanyar. L’exigència de treball ha de ser màxima. Hem de tenir actitud positiva, esforç, respecte. Aquests són els valors que sempre ha transmès aquesta casa. Hem de fugir dels ismes. Som el Barça i som el millor club del món, i esperem que tot vagi millor a partir d’ara”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)