Barça

Xavi, inscrit, i avui la foto amb Moreno

Derbi. La tradicional trobada entre els dos tècnics es farà avui al Camp Nou (14 h). L’anterior va ser el gener del 2020

Xavi Hernández s’asseurà demà per primera vegada a la banqueta del Camp Nou. Primer derbi per a ell com a entrenador i primer derbi també per a Vicente Moreno. Xavi ja està inscrit a la FEF. Era una formalitat burocràtica, però calia resoldre-la. El Barça ha tramitat la seva llicència i ha fet efectiu el pagament del 3% del total del contracte, l’operació entra dins dels paràmetres del fair-play financer i la tramitació ha estat aprovada. Tot en regla.

El clàssic començarà a escalfar motors avui amb la tradicional fotografia conjunta dels dos entrenadors. Durant l’era Koeman no va existir la trobada perquè no va existir derbi. L’Espanyol estava a segona divisió i la pandèmia tampoc hauria facilitat les coses pel que fa al protocol. La fotografia oficial serà al Camp Nou a les dues del migdia en un acte privat. Xavi parlarà una hora més tard, a les tres, i a partir de les sis de la tarda el Barça farà el seu últim entrenament abans del derbi. L’Espanyol s’entrenarà a partir de dos quarts de sis de la tarda. La roda de premsa de Vicente Moreno serà a partir de les tres.

L’última vegada que va fer-se aquesta foto també va significar l’estrena a la banqueta d’un dels dos entrenadors, en aquell cas, la del Pitu Abelardo amb l’Espanyol. La foto va fer-se a Cornellà, el 3 de gener del 2020 i el derbi va acabar en empat (2-2). Ernesto Valverde seria destituït deu dies després.

David López vol aigualir el debut a Xavi

El capità de l’Espanyol, David López, va parlar ahir i està convençut d’un triomf blanc-i-blau: “En l’aspecte emocional l’únic que hem de tenir clar és que podem guanyar.” “M’espero un ambient hostil, i no perquè debuti Xavi i ells estiguin com estan. És el que hi ha hagut sempre i el que m’agradaria trobar-me.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)