Barça

El Barça d’Òscar López, eliminat de la Youth League (0-3)

Youth League. El juvenil A del Barça ha certificat avui la seva eliminació després de perdre al Johan contra el Benfica. Els portuguesos i el Dinamo de Kíev passen als vuitens de final

El juvenil A del Barça no jugarà els vuitens de final de la Youth League. Necessitava un miracle en les dues últimes jornades i ha fallat ja en el primer examen. L’equip d’Òscar López ha quedat avui eliminat de la competició de forma matemàtica després de perdre per 0-3 contra el Benfica al Johan. Continuen endavant el Benfica i el Dinamo de Kíev, i els blaugrana i el Bayern de Munic pleguen veles.

Martim Neto ha marcat el primer gol del partit en el minut 29. Ha estat un golàs. Gran xut des d’uns vint-i-cinc metres que ha entrat per l’escaire de la porteria blaugrana.

Luzzi, després d’una bona jugada de Fermín, ha fregat l’empat però la seva rematada s’ha estavellat al pal (36’).

En el temps afegit de la primera part el Benfica ha tornat a colpejar després d’un penal comès per Casadó sobre Da Silva. Tomás Araujo ha transformat la pena màxima.

La sentència ha portat la firma de Costa Santos, que en un ràpid contraatac ha fet el tercer dels portuguesos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)