Barça

Xavi Hernández

Tècnic del Barça

“Si haguéssim marcat, parlaríem de partidàs”

Xavi Hernández estava orgullós de la feina feta pels seus jugadors en el partit contra el Benfica. L’equip no va poder passar de l’empat a zero per la seva manca de gol però les sensacions que va transmetre són força positives. “Hem estat molt superiors al Benfica i hem fet un gran partit, només ens ha faltat el gol. Si haguéssim marcat, estaríem parlant de partidàs”, va assenyalar el tècnic blaugrana.

El Barça no està fora dels vuitens però necessitarà guanyar a Munic si el Benfica fa el mateix a casa contra el Dinamo de Kíev. Un repte que no espanta Xavi. “Som el Barça i anirem a guanyar a Munic, com sortirem a guanyar tots els partits”, va dir. El tècnic considera que els jugadors cada cop van agafant millor la seva idea de joc però va reconèixer que un gol de penal en dos partits era pobre: “Però no hi ha res a retreure als jugadors.” Finalment, va elogiar Dembélé, que va reactivar l’atac quan va entrar en el minut 66 del partit: “Ha canviat la dinàmica del partit. És un jugador per marcar diferències i ha estat una llàstima que cap acció seva acabés en gol.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)