Barça

El 19-D, dia clau per a l’Espai Barça

Referèndum. 110.159 socis amb dret a vot estan citats el diumenge dia 19 de desembre a una votació vital per al futur del club: l’aprovació o no del finançament de 1.500 milions d’euros per fer realitat l’Espai Barça. La votació serà telemàtica

Ja hi ha data oficial per a una de les votacions més transcendentals de la història del Barça. El diumenge 19 de desembre, els més de 110.000 socis del club amb dret a vot estan citats a participar en el referèndum sobre el finançament de l’Espai Barça. Després que l’assemblea de socis compromissaris aprovés, el 23 d’octubre, donar llum verd a la junta directiva per negociar una operació de finançament fins a un màxim de 1.500 milions d’euros per fer realitat l’Espai Barça (405 vots a favor, 21 en contra i 6 en blanc), ara serà tota la massa social del club qui haurà de validar la proposta de Laporta.

Aquesta serà la primera vegada que es realitzarà una consulta amb la modalitat telemàtica. L’acte de votació se celebrarà des de les nou del matí fins a les nou del vespre, i es podrà dur a terme des del lloc web oficial i a través de qualsevol dispositiu (mòbil, tauleta o ordinador). Per a aquells socis que tinguin dificultats per votar telemàticament, el club habilitarà dispositius a l’Auditori 1899. La pregunta ja està consensuada: “Ratifica la decisió de l’assemblea de compromissaris d’autoritzar la junta directiva perquè realitzi les actuacions necessàries per aconseguir finançament per al projecte Espai Barça per un import que no superi els 1.500 milions d’euros?” El vot ha de ser afirmatiu, negatiu o en blanc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)