Barça

Obre al públic l’exposició sobre el referèndum de finançament de l’Espai Barça

Avui s’ha obert al públic l’exposició sobre el referèndum de finançament de l’Espai Barça, que s’ha de votar el 19 de desembre de forma telemàtica per part dels socis blaugrana. S’ha habilitat en una carpa de 400 m2 ubicada a l’esplanada de tribuna del Camp Nou, on es poden consultar els detalls sobre tots els aspectes relacionats amb la consulta vinculant.

L’exposició forma part de la campanya informativa que ha iniciat el FCBarcelona per tal que tots els socis i sòcies amb dret a vot puguin conèixer amb més profunditat com es finançarà el nou projecte de l’Espai Barça, les novetats que incorpora el projecte, i el procediment del vot telemàtic. L’Exposició també inclou una maqueta de la primera versió del futur Camp Nou, de l’any 2016.

També es pot veure un vídeo sobre l’Espai Barça i simulacions sobre l’interior i les graderies de l’Estadi. Està prevista l’organització de sessions informatives i visites guiades per a socis, sòcies, senadors i membres del col·lectiu de les Penyes. Els socis s’hauran d’apuntar prèviament en un formulari que es troba al ‘site’ del Referèndum, al web del club. L’Exposició està oberta a tots els públics fins el dia 19 de desembre, en horari de dilluns a dissabte de 10 a 19 h i els diumenges de 10 a 15 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)