Barça

Una Pilota d’Or per recordar

Històric. Cap equip presenta més candidates i és el primer cop que el Barça té tantes nominades

El Barça té cinc nominades a la Pilota d’Or, que s’entregarà avui en una gala al Theatre du Chatêlet de París. És un moment històric per al club, perquè cap altre equip femení té tantes candidates al guardó. El triplet aconseguit per les blaugrana ha permès que Alèxia Putellas, Lieke Martens, Jennifer Hermoso, Sandra Paños i Irene Paredes estiguin entre les possibles guanyadores d’aquest prestigiós guardó. El Barça és el club amb més nominades, amb cinc de vint. “Poder compartir això amb quatre companyes, després de l’any que vam tenir, crec que pot ser el premi més gran”, va afirmar Jenni Hermoso. “Ho recordaré sempre com una cosa molt especial”, hi afegia Martens, peça clau en el triplet. Alèxia Putellas està convençuda que, si es fa justícia, la guanyadora de la Pilota d’Or vestirà de blaugrana. “La meva opinió és que l’ha de guanyar algú d’aquest equip. El seu nivell futbolístic no l’he vist a ningú més aquesta temporada ni l’anterior.” “Totes les nominades venim de molts anys de treball. Això no arriba per casualitat”, indica Paredes, que la temporada passada militava en el PSG. “És una cosa que somies, que et poses com a meta i per sort ha arribat”, va dir Paños.

El club blaugrana va voler commemorar aquesta fita històrica fent una peça audiovisual on les grans protagonistes de la nit d’avui a París envien un missatge a les noves generacions de futbolistes recordant valors com ara el treball en equip, l’ambició, el respecte i l’esforç per construir un llegat que pugui servir com a exemple. La resta de nominades són: Magdalena Eriksson, Marie-Antoinette Katoto, Sam Kerr, Stina Blackstenius, Wendie Renard, Samantha Mewis, Pernille Harder, Vivianne Miedema, Jessie Fleming, Ashley Lawrence, Christine Sinclair, Ellen White, Christiane Endler, Fran Kirby i Kadidiatou Diani.

Pedri, l’únic blaugrana nominat

Pedri, recentment campió del Golden Boy, és l’únic jugador del Barça nominat a la Pilota d’Or 2021, que té entre els grans favorits Messi, Lewandowski i Jorginho. El canari també aspira al premi Kopa, que valora el millor jugador jove.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)