Barça

Messi engrandeix la llegenda

2009, 2010, 2011, 2012, 2015, 2019 i 2021. Set Pilotes d’Or, que aviat és dit. Leo Messi ho va tornar a fer. L’astre argentí és irrepetible. A la que ja és la seva nova ciutat, es va tornar a coronar com el millor jugador del món per tot el que va aconseguir i fer sobre la gespa. Messi, amb 613 punts, va superar Lewandowski, amb 580, i Jorginho, amb 460. Benzema, a qui al Madrid ja veia campió, només en va assolir 239 i va quedar quart.

Messi engrandeix la seva llegenda. Malgrat que la setena l’ha guanyat ja com a jugador del PSG, la realitat és que és gràcies als mèrits fets al Barça i amb la selecció d’Argentina, que s’ha endut el guardó. De blaugrana va marcar 30 gols en la lliga i va sumar un nou títol més al seu extens palmarès, la copa del Rei. Amb el seu equip nacional, va guanyar, per fi, la copa Amèrica, un títol gran que perseguia des de feia temps.

Messi no sap encara si tornarà per recollir una vuitena, però qui sap. “És increïble tornar a ser aquí. Fa dos anys vaig dir que eren els meus últims anys i ara em toca ser aquí de nou. Estic molt feliç, molt il·lusionat i amb ganes de lluitar per nous reptes. No sé quant em queda però espero que sigui molt. Vull donar les gràcies als meus companys del Barcelona i del París, i en especial a la selecció argentina.” I va voler tenir un detall amb Lewandowski. “L’any passat eres el guanyador i crec que France Football te l’hauria de donar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)