Barça

El Bayern-Barça es jugarà a porta tancada

Champions. El primer ministre de Baviera, Markus Söder, confirma la mesura perquè les xifres són altes i tem la gran mobilitat de la gent

El transcendental partit entre el Bayern de Munic i el FC Barcelona del 8 de desembre que ve es jugarà a porta tancada a l’Allianz Arena. El primer ministre de Baviera, Markus Söder, va confirmar ahir que no permetrà l’entrada de públic als estadis tenint en compte la delicada situació que hi ha a Alemanya per culpa del repunt de contagis per la covid-19. “És important decidir avui de manera unitària per a tot el país que no s’admetin espectadors. Si això no funcionés en un àmbit federal, ho faríem sols a Baviera,” va assenyalar Söder a la cadena regional Bayerischer Rundfunk. El polític alemany va recalcar que el gran problema no és tan la presència de la gent a l’interior dels estadis, on podria estar controlada i on es podrien aplicar quotes, sinó en el gran moviment de persones que hi hauria a l’hora d’entrar al camp i a l’hora de sortir. La incidència acumulada a Baviera per quart dia consecutiu es va situar en 618,2 noves infeccions per cada 100.000 habitants.

Aquesta mesura podria beneficiar l’equip de Xavi perquè el Bayern de Munic no podrà tenir el suport del seu públic. L’ambient que es trobarà el Barça a l’Allianz Arena serà molt més fred. A més a més, els bavaresos ja estan classificats i es preveu que facin rotacions, mentre que per al Barça la victòria és imprescindible per passar a vuitens.

L’equip torna avui a la feina

Els jugadors del primer equip del FC Barcelona tornaran avui a la feina després de gaudir de dos dies de festa després d’aconseguir el triomf al camp del Vila-real, en la que va ser la primera victòria lluny del Camp Nou aquesta temporada en la lliga. Com que no hi ha partit entre setmana, el tècnic va voler donar un parell de dies de descans als seus jugadors. Però avui a les onze del matí l’equip ja es torna a posar a treballar per començar a preparar el partit contra el Betis de dissabte a la tarda al Camp Nou. Els de Pellegrini no seran un rival gens fàcil per als blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)