Barça

Dembélé espera i desespera

Laporta envia públicament un missatge d’amor a Ousmane per intentar desbloquejar una situació enquistada

Però l’agent continua marejant la perdiu i, després de la reunió d’ahir, creix el nerviosisme perquè s’acosta la data límit

Falten 29 dies perquè Ousmane Dembélé tingui llibertat total per negociar amb un altre club. El rellotge pressiona el Barça i el Barça continua pressionant Dembélé. Però si alguna cosa està demostrant fins ara l’internacional francès és una alta capacitat per saber estirar el xiclet. Domina millor que ningú l’art de fer-se l’orni. Dembélé fa mesos que està jugant al gat i la rata amb el Barça, i Mateu Alemany i Joan Laporta comencen a estar esgotats per la situació. L’escenari no ha canviat. Tampoc després de la cimera mantinguda ahir entre Mateu Alemany i Moussa Sissoko. Gairebé tres hores de reunió poc productives. El Barça insisteix amb una proposta de renovació amb un contracte basat en objectius i rendiment. Creixen els variables en funció de les seves prestacions i baixa la part fixa de salari. A Dembélé això no el convenç. Ni a ell, ni a Moussa Sissoko. El seu agent s’ha convertit en el principal mur. Sissoko vol Dembélé fora del Barça perquè vol la seva part del pastís en forma de comissió. L’agent va demanar ahir més temps per valorar la proposta del club i des del Barça sospiten que tantes evasives condueixen a un mal final del conte. Hi ha la percepció que Sissoko està fent la puta i la Ramoneta, perquè ens entenguem.

El Barça sap que no pot competir econòmicament amb clubs com ara el Newcastlet i l’United, i està aplicant l’art de la seducció. L’estratègia està clara: fer sentir Dembélé un jugador important en el nou projecte de Xavi. El mateix Xavi ja va fer la seva part de la feina el dia de la seva presentació dient que Dembélé pot arribar a ser el millor futbolista del món en la seva posició i que compta amb ell per liderar aquest Barça. I en aquesta línia és com s’han d’interpretar les paraules d’ahir del president Joan Laporta: “Dembélé és un jugador molt important, pot donar molt més al Barça del que ha donat. Si continua amb nosaltres pot arribar a ser un jugador de referència”. Laporta ho va dir en l’acte de presentació de la col·laboració dels tres equips catalans de primera i segona divisió amb La Marató, al qual també van assistir el conseller delegat de l’Espanyol, Josep Maria Duran, i el president del Girona, Delfí Geli.

La picada d’ullet de Laporta a Dembélé és un gra de sorra més en aquest procés de seducció per intentar convèncer un jugador que s’ha perdut més de 100 partits amb el Barça per lesió des que va arribar i que aquesta temporada encara no ha estat titular. El seu rendiment és discutible, però la seva qualitat no i el que no pot permetre’s el club és deixar marxar de franc un jugador que té un preu de mercat alt.

Dembélé tindrà més minuts contra el Betis i a Munic serà titular. Partit vital per al Barça. Amb Ansu entre cotó fluix, Dembélé haurà de demostrar moltes coses contra el Bayern.

REUNIÓ DE 3 HORES

Moussa Sissoko va demanar ahir més temps a Mateu Alemany per valorar-ho tot

Homenatge a Pedri i Alèxia contra el Betis

FOTO: FCB

Pedri i Alèxia Putellas seran els dos grans protagonistes en els prolegòmens del Barça-Betis de demà al Camp Nou (16.15 h). Abans del partit, Hristo Stòitxkov, com a mestre de cerimònies, els farà entrega del trofeu Kopa i de la Pilota d’Or guanyats dilluns a París. Al matí, en la prèvia del Barça-Athletic de la lliga Iberdrola, Alèxia també oferirà la seva Pilota d’Or als culers presents a l’Estadi Johan Cruyff.

Constituïda la junta del referèndum

Ahir va quedar oficialment constituïda la junta del referèndum sobre el finançament de l’Espai Barça, que tindrà lloc el 19 de desembre, un cop els socis assignats per sorteig davant notari hagin pres possessió del seu càrrec. Com a president de la junta de la consulta s’ha escollit Pere Joan Deniel, per ser el soci amb més antiguitat dels que la configuren, i la resta de membres són Albert Gil, Joan Estivill, Santiago Miron i Xènia Armadàs. Josep Cubells, secretari de la junta directiva, serà també el secretari d’aquesta altra junta. La seva funció serà supervisar el procés de la consulta i vetllar per la seva màxima transparència fins al dia del referèndum, a més de conèixer i resoldre les reclamacions que presentin els socis respecte al cens, presidir i controlar l’acte de les votacions amb els objectius de facilitar l’exercici del dret de vot i, finalment, estendre l’acta de les votacions i publicar el resultat d’aquesta consulta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)