Barça

Per arrodonir la feina

UEFA Women’s Champions League. El Barça, amb l’accés als quarts de final assegurat, visita l’Emirates amb la intenció de certificar el primer lloc

L’accés als quarts de final de la Champions està assegurat, després de fer els 12 primers punts en joc de la fase de grups, però el Barça vol arrodonir la feina. Les blaugrana tenen aquest vespre (20 h) una cita atractiva a l’Emirates, on les espera l’Arsenal, segon de grup amb tres punts menys. Quedarà només una altra jornada, i l’empat avui garantiria la classificació com a primeres de grup.

L’Arsenal va ser el primer rival europeu del tricampió i va sortir escaldat del Johan Cruyff (4-1), tot i que és l’únic equip que li ha marcat un gol en la competició. Jonatan Giráldez espera avui un plantejament diferent de les angleses: “És cert que el partit al Johan Cruyff el vam dominar pràcticament tot. Les sensacions van ser molt bones, en un dels nostres millors partits. En estructura, crec que jugaran una mica diferent, amb una pressió diferent. Ens esperem un pla diferent de l’Arsenal.” És clar que les variacions que hagi pogut fer l’Arsenal contra altres rivals, no és segur que les faci també contra el Barça, que fa respecte per la seva trajectòria. Farà falta esperar a l’arrencada del partit per certificar-ho: “Tenim capacitat d’adaptació, en funció del tipus de plantejament que facin”, explicava el tècnic blaugrana. “Entenc que és lògic que vulguin tenir més pilota, però nosaltres volem evitar-ho. Volem ser protagonistes, crear ocasions i guanyar.”

El Barça compta els partits per golejades, però hi ha hagut rivals que li han presentat dificultats, encara que hagin acabat caient, com el Llevant o l’Athletic. “Els últims partits, és cert que hi ha hagut parts en què ens ha costat més pel tipus de pressió. Però no em preocupa. Aquestes experiències ens ajuden a intentar continuar millorant. Ho veig com una idea de poder potenciar aspectes que ens puguin fer créixer.”

Una de les millors notícies del partit és el retorn de Caroline Graham Hansen, un cop superades unes proves al cor. Giráldez, però, recomana prudència: “Pel problema que ha tingut, s’ha de tenir paciència. El seu retorn serà a poc a poc. Hem de tenir en compte d’on ve i incorporar-se de mica en mica. Aquesta és la idea.”

LA PRÈVIA

Les sensacions en el duel de la primera volta van ser molt bones. Crec que l’Arsenal jugarà una mica diferent

SENSE PRESSA

En els últims partits ens ha costat més per la pressió del rival, però això ens ajudarà a créixer
Jonatan Giráldez
ENTRENADOR DEL BARÇA
El tècnic anirà “a poc a poc i amb paciència” amb el retorn de Graham Hansen
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)