Barça

Kun Agüero: perd el futbol, guanya la vida

Retirada obligada. L’argentí anunciarà avui al migdia, en un acte al Camp Nou, que deixa el futbol als 33 anys per motius de salut

Sergio Agüero confirmarà avui que es retira del futbol professional. Als 33 anys, el cor l’obliga a parar. L’argentí perd la batalla. El problema cardíac que se li va detectar arran de l’ensurt viscut en el Barça-Alavés del 30 d’octubre passat al Camp Nou l’obliga a penjar les botes abans del previst. El rellotge del futbol va parar-se en aquell precís instant per a Agüero.

Aquest final era una de les probabilitats que hi havia damunt la taula. Agüero es va sotmetre a un tractament sota la supervisió del doctor Josep Brugada i la resposta a aquest tractament era la que dictaria sentència. El jugador i el Barça es van marcar un termini de tres mesos abans de prendre qualsevol determinació, però la dura decisió de deixar el futbol d’elit ha arribat abans. Agüero parlarà avui al Camp Nou (12 h) i estarà acompanyat pel president, Joan Laporta.

Agüero posa punt final a l’etapa com a futbolista després d’haver guanyat cinc lligues, una FA Cup, tres Community Shield i sis copes de la lliga amb el City. També una Europa League i una supercopa amb l’Atlético. Amb l’Argentina va guanyar la medalla d’or als Jocs del 2008 i l’estiu passat va aixecar l’anhelada copa Amèrica.

El seu pas pel Barça ha estat del tot fugaç i trist. Del desencís de no poder compartir vestidor amb Leo Messi a viure ara la retirada de forma obligada. Com a blaugrana només ha pogut jugar 151 minuts, repartits en quatre partits: València, Real Madrid, Rayo i Alavés. El seu gol en el clàssic, l’únic que haurà pogut celebrar com a culer. Marxa tot un mite.

Guardiola i Txiki, al costat del Kun

En l’acte de comiat d’avui del Kun Agüero al Camp Nou hi seran presents Pep Guardiola i Txiki Begiristain. L’argentí és el màxim golejador de la història del club citizen, amb 260 gols. Amb el conjunt de Manchester va aixecar un total de 19 títols. El Kun és una icona al Manchester City i Guardiola i Begiristain volen estar al seu costat en un moment tan delicat i especial com el que es viurà avui al migdia al Camp Nou, on els sentiments estaran segur a flor de pell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)