Barça

La Juventus, el Madrid o el Bayern, rival als quarts de final

El Chelsea, finalista la temporada passada, diu adeu a la Champions després d’acabar tercer en un triple empat en el grup A

El Barça, que ha tancat la primera fase de la Champions amb ple de victòries, ja sap quins són els tres possibles rivals en els quarts de final. Les blaugrana s’enfrontaran a un segon classificat –no pot ser l’Arsenal, perquè jugava al seu grup– i el rival serà el Madrid, el Bayern o la Juventus. El conjunt italià ha acabat segon del grup A, que ha mantingut la incertesa fins al final, amb un triple empat a 11 punts resolt per diferència de gols, amb el Wolfsburg primer, la Juventus segon i el Chelsea, tercer. L’eliminació de les angleses, finalistes la temporada passada contra el Barça, és la gran sorpresa de la primera fase de la competició.

El sorteig es farà dilluns a Nyon, on ja es farà públic tot el camí fins a la final. Els quarts de final es jugaran entre el 22 i el 31 de març. El Barça afrontarà la tornada al Johan Cruyff.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)