Barça

Liverpool-Barça Legends, el 26 de març a Anfield

Amistós. El partit s’havia d’haver jugat el març del 2020 però va quedar ajornat per la Covid

Els Barça Legend visitaran Anfield Road el pròxim 26 de març (15 h) per jugar contra els veterans del Liverpool. El partit s’hauria d’haver disputat el 28 de març del 2020 però que va quedar ajornat a causa de la pandèmia. L’enfrontament servirà per recaptar fons tant per a la Fundació Barça com per a la LFC Foundation.

Per part dels Barça Legends ja han confirmat la seva participació en aquest partit Javier Saviola i Edmílson. Jerzy Dudek, Bjorn Tore Kvarme, Vladimir Smicer, Phil Babb, Patrik Berger i Steve McManaman també han confirmat la seva presència en clau britànica.

Aquest serà el segon partit que disputen els Barça Legends després de l’aturada obligada per culpa de la pandèmia. L’anterior partit es va disputar el mes de juliol passat a Tel Aviv (Israel) al primer Clàssic de llegendes contra el Reial Madrid.

Els fons recaptats mitjançant aquest partit es destinaran a finançar diferents projectes que tenen en marxa la Fundació Barça i la LFC Foundation. En el cas de la Fundació Barça es destinaran a un projecte d’empoderament, formació i inserció laboral per a joves migrants que han arribat sense referents adults a Europa i a un projecte dirigit a nens i joves amb discapacitat per a aconseguir la inclusió social i la igualtat d’oportunitats a través de l’esport, mentre que per part de la LFC Foundation serviran per a diferents programes de recuperació de la Covid-19 així com de suport als Forever Reds, l’associació d’antics jugadors de l’entitat que els presta el seu suport durant les últimes etapes de les seves vides.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)