Barça

Xavi: “Necessitem resultats ja”

El tècnic del Barça ha parlat en la prèvia del partit que el conjunt blaugrana juga demà contra l’Elx

Xavi Hernández ha parlat aquesta tarda en la prèvia del partit que demà enfronta el Barça amb l’Elx al Camp Nou (18.30 h). Les seves declaracions.

El més important del partit de demà

“Intentar contrastar el nostre model de joc. Ens està costant me´s del què ens pensavem. Hi ha molta feina per fer, però això no para. Som positius, l’equip està millorant en molts aspectes. Demà necessitem els tres punts. Necessitem més temps però estem en el bon camí. Veig la gent motivada i soc positiu veient els entrenaments”.

Dembele

“Ahir vaig parlar amb ell i soc positiu. Té ganes de seguir, està content aquí. És un tema de posar-se d’acord entre el seu representant i el seu club. Ell sap el rol que tindrà si es queda. Està content i jo el veig bé. Està jugant molt bé, li està faltant el golet, però ens està donant molt”.

Qualitat per quedar primers?

“Evidentment. Confio molt en la plantilla i els jugadors. Els resultats noe stan arribar, però estem treballant. Ens falten jugadors importants però no podem posar excuses. Demà és una prova de foc per dominar el partit, per veure el que hem treballat durant la setmana i per treure els tres punts. Per molt que les sensacions siguin bones, això va de guanyar. I no descartem guanyar títols. S’han vist de tots colors. No descartem, res. Pas a pas”.

Dembele i Alba

“Estan bé. Estan disponibles per demà”

Resultats en els propers partits

“Necessitem una victòria per consolidar el que estem treballant. Sincerament us puc dir que estem treballant bé; amb compromís, amb actitud, acabem contents després dels entrenaments. Necessitem una victòria per canviar la dinàmica. Hem de guanyar demà i també a Sevilla per acabar bé l’any”.

Fitxatges al mercat d’hivern

“El que em preocupa son els partits de demà i el de dimarts. Aquesta és la nostra realitat i no podem pensar més enllà. Estem preparant el partit molt bé i tinc molt bones sensacions. Penso que estem fent bé les coses, però no ens acompanyen els resultats. Tenim urgències pel què fa a punts”.

Eric Garcia

“Eric serà titular en molts partits. Depèn del partit i del què busquem. Compto amb tots i han d’estar preparats per quan els necessiti l’equip. Eric en la sortida de pilota és molt bo, fixa, divideix i serà important”

Vuitens

“La lliga marca la realitat. Hem de treballar i guanyar. Serrar les dents i creure en el que estem fent. Hem de lluitar per la copa, la supercopa, l’Europa League i créixer. Les sensacions no serveixen de res. Serveixen per creure en el que estem fent però això va de guanyar. Demà hem de guanyar”

Una nova etapa. Canvis?

“Ens falta entendre a nivell futbolístic al què vull jugar. Hi ha jugadors que els costa entendre el joc de posició, cosa que sorprèn estant al Barça. Però és així. Ens falta fer aquest canvi de xip en el model de joc. Estem millorant en molts aspectes, però en d’altres encara ho hem de fer. Contra Osasuna si obvies el gol que ens fan al final, és un bon partit. Hem de ser valents, pressionar a dalt, atacar espais. Els jugadors s’hi estan esforçant”.

Títols

“Sent realistes, tenim capacitat per guanyar títols. Perquè no? No podem regalar res. Ni ens podem descartar per guanyar la lliga. Jo les he vist de tots colors. Perquè no? Hem de ser positius. I també realistes. Perquè no podem guanyar títols? Estem treballant i anem pel bon camí”

Haaland

“En aquests moments tenim una situació econòmica difícil. Tenim un problema amb el límit salarial i aquesta és la nostra realitat. Veurem el què passa, però de Haaland no sé res. No n’hem parlat. I Tebas crec que seria el primer interessat en què Haaland jugués a la lliga”.

Mercat

“Hi ha una realitat. A mi em toca millorar els jugadors que tinc. No tinc cap queixa d’actitud, ni de treball. Ens està costant competir però crec molt en el què estem fent. És qüestió de paciència i de temps. He traslladat al president, al Mateu i el jordi el que hem de millorar i on ens hem de reforçar i ells ho saben i ja hi estan treballant”.

“Hem de reforçar l’equip. És una evidència. Sobretot a davant i hi estem treballant”

Ferrant Jutglà

“Va jugar molt bé. Pot jugar de 9 i a la banda i és una de les opcions. No crec que ens falti gol. Ens falta arribara l’àrea i atrevir-nos”.

Es pot fitxar aquest mercat d’hivern?

“Valorem totes les possibilitats. Quan parlem de reforçar l’equip és evident que hi haurà d’haver alguna sortida. Estem valorant moltes possibilitats. Però no és el tema principal, pensem en Elx i Sevilla. Hem de seguir treballant. Hem d’aconseguir resultats, que és una pena que no estiguin venint, però les sensacions enstan sent bastant bones”.

Frenkie de Jong

“L’estem ajudant molt. A ell i a tots. Li diem quin és el moment d’anar a l’espai, el d’anar a protegir la pilota. A Pamplona hauriem d’haver conservat la pilota ens els últims minuts i segurament haguéssim fet l’1 a 3. És un jugador capaç de marcar les diferències en atac i en defensa està ajudant”.

Ter Stegen

“Segueix sent un dels millors porters del mon. Hi ha un estat que és el de la confiança. I hem de millorar en aquest aspecte. Quan arribin els reusltats el jugador millorarà la confiança i el rendiment. Quan els resultats no arriben, l’aspecte psicològic se’n ressent. Si demà guanyem, diumenge semblarem tots més guapos”.

Similituds amb el Barça de Rijkaard que va remuntar en la lliga

“És difícil. Aquí hi ha hagut un canvi d’entrenador, aleshores no n’hi va haver. Hem de seguir creient, és el que vam fer en aquella ocasió. Quan les coses no van bé, s’ha de seguir creient i seguir treballant. No ens en queda una altra”.

La copa

“Rivals de menor categoria estem veient que equips de primera queden eliminats. El Linares és de 1a FEF. Ens costarà. A partit únic, costarà. El Barça B el coneix i ja va guanyar-hi. Tinc l’informe preparat per treballar-hi de valent. Serà un rival complicat i més a partit únic. Diferent seria amb una eliminatòria a dos partits i que haguessin de venir al Camp Nou. Tenim molta il·lusió i esperança en aquesta competició”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)