Barça

Alèxia Putellas guanya el Globe Soccer 2021

Barça. La migcampista de Mollet del Vallès rep el guardó a la millor jugadora de l’any i el Barça guanya el premi al millor club femení

Alèxia Putellas ha afegit un nou trofeu al seu palmarès per tancar, ara sí, un any 2021 absolutament inoblidable tant en l’aspecte individual com en el col·lectiu. La futbolista de Mollet del Vallès va rebre ahir, a Dubai, el premi a la Millor Jugadora del 2021 en la gala dels Globe Soccer Awards. Després d’haver estat premiada com la jugadora de l’any de la UEFA, haver guanyat la Pilota d’Or a París, haver estat distingida amb la Creu de Sant Jordi i haver guanyat també el premi a la millor jugadora de l’any en la Gala de les Estrelles de la FCF, ara ha estat el torn de recollir el Globe Soccer Award 2021 a la millor futbolista de l’any, en una gala en què també van ser premiats Kylian Mbappé, Robert Lewandowski, Roberto Mancini, Leonardo Bonucci i Txiki Begiristain, com el millor director esportiu de l’any. Les blaugrana Jenni Hermoso i Lieke Martens van ser finalistes.

A més, el Barça va tenir un reconeixement a la seva gran temporada, després d’haver aixecat el triplet de lliga, copa i Champions, i va guanyar el premi al millor club femení de l’any, davant del Bayern, el Chelsea, el City i el PSG.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)