Barça

Ansu torna amb gol, Pedri enlluerna i Ferran debuta

Esperança. El davanter va donar esperances al Barça amb el seu gol de cap, el canari va fer carburar l’equip en el segon temps i el valencià va ser titular

El Barça ha tornat. Va tornar a competir en un partit gran i això és la millor notícia possible. El Madrid hi arribava com a gran favorit i no va poder estar tranquil en cap moment. De fet, els de Xavi van ser millors en el segon temps, després d’un primer clarament de control madridista. Però és que el Barça del clàssic ja no era el de fa setmanes o mesos. La feina de Xavi cada cop es nota més i ahir a Riad es van produir una sèrie de retorns que faran augmentar el nivell de l’equip ostensiblement. No va servir per classificar-se per a la final de diumenge, però els blaugrana només poden anar cap amunt en la lliga i situar-se com un dels favorits per guanyar l’Europa League.

Xavi havia decidit no endur-se Ansu Fati a Granada perquè el reservava per a la supercopa. No va ser titular però va entrar per Luuk de Jong en el minut 66. I va tornar a demostrar que és or pur. Que el seu idil·li amb el gol és especial. Encadenava més de dos mesos fora dels terrenys de joc, però va tornar a ser decisiu. Com ja ho havia estat a Kíev amb aquell gol que donava esperances de passar a vuitens de la Champions. Doncs bé, el seu gol de cap en el minut 84 va servir per forçar la pròrroga fent justícia a la superioritat blaugrana del segon temps. Lògicament està faltat de ritme, però amb el seu retorn l’equip de Xavi guanyarà gol i intimidació ofensiva.

L’entrada de Pedri també es va notar moltíssim. I en el seu cas, tornava després d’una llarga lesió i d’haver passat la covid. 105 dies després. Va arribar a Riad un dia més tard, però Xavi no va dubtar a fer-lo entrar en la segona part per un Frenkie de Jong que s’haurà d’espavilar molt per no anar de pet a la banqueta. Pedri va acabar molt cansat –amb ell han tornat les pròrrogues–, però durant els minuts que va estar al camp va enlluernar i va deixar un munt de detalls. Assistències, un gran xut ajustat que va estar a punt d’acabar en gol i una presència en el mig del camp fent carburar l’equip que ja es trobava a faltar. La majoria de les seves accions van ser fetes amb criteri. Ben tornat, un jugador imprescindible.

I l’estrena va ser per a Ferran Torres, tot just inscrit i recuperat de la covid. Però Xavi va demostrar que hi confia moltíssim. Va ser titular però no va participar massa en el joc. Evidentment li falta conèixer els mecanismes de l’equip, però això és només qüestió de temps.

PEDRI

4
pilotes
va recuperar Pedri en els minuts que va estar sobre la gespa. Va intervenir en 58 ocasions.

ANSU FATI

23
intervencions
en els 54 minuts que va jugar. Va fer dues rematades i va marcar un gol.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)